ukenru
u-vagner-verbuyut-naymantsiv-u-shkolakh-ta-dityachikh-sportklubakh-postimees

У "вагнер" вербують найманців у школах та дитячих спортклубах — Postimees

 • 635384 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Євген пригожин, оголосив про відкриття центрів набору найманців, подібні центри відкрилися в багатьох школах і дитячих спортивних клубах, передає УНН з посиланням на Postimees.

Деталі

За інформацією Postimees, який посилається на сибірську інформаційну агенцію «Тайга.Инфо» у ПВК "вагнер" є філії з найму, які раніше працювали як звичайні спортклуби.

У Новосибірську вербувальники розташувалися в офісі "Силової єдності Сибіру".

В Омську - в клубі «Десантник» прямо у будівлі гімназії №147. Клуб називає себе православним спортивно-патріотичним клубом. Там займається, зокрема молодша група, проте це не стало перешкодою для відкриття там центру найму ПВК.

«Тим, хто хоче служити в лавах "оркестрантів", доведеться пройти низку тестів, які покажуть рівень фізпідготовки. Гостям центру розкажуть, як вступити до лав ПВК, і нададуть іншу інформацію, що цікавить», — заявили в клубі.

У Барнаулі також вказано центр вербування у муніципальному дитячому освітньому закладі – у філії спортивної школи олімпійського резерву №3. Він називається «Бойові рукавички» і вважається найстарішим боксерським клубом у місті.

В Іркутську пропонують вступати в найманці через спортивний клуб "Профі", що знаходиться прямо в будівлі федеральної установи "Державне училище олімпійського резерву Іркутська".

У Красноярську в ПВК «вагнер» пропонують вступати у клубі «Сибірського центру російського бойового мистецтва», де займаються рукопашним боєм із дітьми, починаючи від чотирьох років.

У Читі ПВК «Вагнер» пропонує звертатися до клубу «Островський», де займаються і діти.

Доповнення

У списку представлено лише шість із 42 заявлених Пригожиним нових центрів найму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конгрес США збирається найближчим часом визнати "групу Вагнера" терористичною - ЗМІ

Українські Національні Новини

Війна