ukenru
u-twitter-ne-planuyut-rozblokovuvati-akaunt-trampa

У Twitter не планують розблоковувати акаунт Трампа

 • 18315 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Соцмережа Twitter не поверне доступ колишньому президенту США Дональду Трампу, навіть якщо той знову надумає балотуватись у президенти, передає УНН із посиланням на FoxNews.

Цитата

“Наша політика така, що якщо ви видалені з платформи, ви видалені з неї незалежно від того, коментатор ви, фінансовий директор, колишній або діючий політик”, — наводяться слова віце-президента Twitter з фінансів Неда Сігала.

За його словами, правила компанії не дозволяють повернення на платформу незалежно від статусу користувача.

Додамо

Раніше глава американської компанії Twitter, якій належить однойменний сервіс мікроблогів, Джек Дорсі прокоментував блокування облікового запису чинного президента США Дональда Трампа, назвавши це рішення правильним.

Нагадаємо

Компанія Twitter оголосила про те, що на постійній основі закрила доступ до особистого облікового запису Трампа через порушення ним правил, а також у зв’язку з побоюваннями, що він може спробувати спровокувати заворушення. Також його позбавили можливості писати в Facebook і Instagram до закінчення повноважень. Крім того, компанія Apple тимчасово видалила зі свого магазину мобільних додатків App Store сервіс мікроблогів Parler.

Після цього акції Twitter впали на понад 8%.

Крім того адміністрація відеохостингу YouTube видалила останнє відео і призупинила на сім днів можливість публікувати відеоролики і вести трансляції з офіційною облікового запису чинного президента США Дональда Трампа.

Українські Національні Новини

Новини Світу