ukenru
u-tsentri-zaynyatosti-rozpovili-u-kogo-u-kiyevi-nayvischi-zarplati

У центрі зайнятості розповіли, у кого у Києві найвищі зарплати

 • 16326 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Найбільше у Києві платять фахівцям з комп’ютерних систем. Про це УНН повідомили у Київському міському центрі зайнятості.

"За даними Київського міського центру зайнятості, найвище оплачуваною вакансією в Києві на сьогодні є посада інженера з комп’ютерних систем в представництві іноземної компанії", - повідомили у відомстві.

Як зазначається, претенденту, який відповідатиме вимогам, роботодавець готовий платити 90 тисяч гривень на місяць. "Цікаво, що вже тривалий час (понад півроку) вакансія залишається незаповненою. Кандидат на вакантну посаду має бути висококваліфікованим фахівцем у вузькому напрямку комп’ютерних технологій", - додали у центрі зайнятості.

"Інженери з комп’ютерних систем є найбільш оплачуваною категорією працівників в столиці, які зі значним відривом випереджають інші – за даними Київського міського центру зайнятості, станом на 1 жовтня 2019 року, середньомісячна зарплата у них складає 47086 грн", - вказали у відомстві.

Далі йдуть помічник судді (23 000 грн) та голова державного агентства (21 005 грн).

Для низки категорій працівників зарплату обіцяють на рівні 20 тисяч: начальник лабораторії з контролю виробництва, монтажник зовнішніх трубопроводів, комплектувальник меблів, оббивальник меблів, чистильник димоходів та камінів, колорист (лакофарбові виробництва).

По 18 тисяч гривень можуть отримуватими шоколадник та оператор з обробки інформації та програмного забезпечення.

Нагадаємо, в Україні зросли борги по зарплатах.

Українські Національні Новини

Економіка