u-tayilandi-nevidomiy-vidkriv-strilyaninu-v-torgovomu-tsentri

У Таїланді невідомий відкрив стрілянину в торговому центрі

 • 11204 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Одна людина загинула, ще одна отримала поранення при стрільбі в одному з торгових центрів в Бангкоку. Про це повідомляє УНН з посиланням на Khaosod English.

"Поліція заявила, що жінка була вбита, а ще одна людина поранена після того, як у вівторок вдень невідомий чоловік відкрив вогонь в торговому центрі в центрі Бангкока", - пишуть у виданні.

Так, інцидент стався в косметологічній клініці, де працювала 28-річна жертва нападу і ще один постраждалий чоловік. За даними поліції, були здійснені щонайменше сім пострілів, перш ніж нападникові вдалося втекти.

Також зазначається, що конфлікт стався на побутовому ґрунті, оскільки стрілок був колишнім чоловіком жертви, за словами поліцейського. Пара розлучилася після 10 років спільного життя. Чоловік працює охоронцем в іншому торговому центрі. Поліція наразі розшукує стрілка.

Як раніше повідомляв УНН, 8 лютого 32-річний військовослужбовець армії Таїланду капрал Яккрапант Томмі застрелив свого командира і двох чоловік у військовому таборі, а потім зник, викравши автомобіль. По дорозі в торговий центр "Термінал-21" він обстріляв мирних жителів. Опинившись всередині, солдат знову відкрив вогонь, після чого взяв людей в заручники.
Пізніше стало відомо, що військовослужбовець в Таїланді вбив 29 осіб.

Уранці 9 лютого з'явилась інформація, що військовослужбовця ліквідували.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Таїланді невідомий відкрив стрілянину в торговому центрі

     • 11204 переглядiв

    Держдума РФ скасувала штрафи за нацистську символіку

     • 9036 переглядiв