u-stolytsi-zapratsiuvav-chovnykovyi-rukh-poizdiv-mizh-stantsiiamy-teremky-ta-demiivska-rozklad-rukhu

У столиці запрацював "човниковий рух" поїздів між станціями "Теремки" та "Деміївська": розклад руху

 • 27001 переглядiв

Між станціями метро "Теремки" та "Деміївська" у Києві запрацював “човниковий рух” поїздів з інтервалом 13 та 17 хвилин.

Сьогодні, 13 грудня, між станціями метро "Теремки"та "Деміївська" на "синій гілці" запрацював "човниковий рух" поїздів, які курсуватимуть з інтервалом 13 хв та 17 хв, в залежності від напрямку руху, повідомили в КМДА, пише УНН.

Деталі

Між станціями метро "Теремки" - "Деміївська" запрацював "човниковий рух" поїздів. На цій ділянці кожною із двох колій курсуватиме поїзд з інтервалом 13 хв та 17 хв, в залежності від напрямку руху.

"Закликаємо пасажирів уважно слухати оголошення чергових на станції, які інформуватимуть про напрямок руху поїзда безпосередньо на платформі. Працівники метрополітену можуть регулювати прохід пасажирів на станції, щоб уникнути скупчень людей на платформах", - зазначили в КМДА.

Також на станціях розмістять навігаційні матеріали, де зазначено режим роботи синьої лінії метро, а також графік "човникового" руху поїздів. Крім того, усі підземні станції продовжують цілодобово працювати в режимі укриття.

Нагадаємо

Правоохоронці Києва проводять слідчі дії в "Київському метрополітені", "Метробуді" та структурних підрозділах КМДА, щоб встановити відповідальних за пошкодження тунелю метро.

З 9 грудня для термінового проведення ремонту перегінного тунелю закрили рух поїздів між станціями метро "Деміївська" та "Теремки". Орієнтовний термін ремонту - 6 місяців.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетна атака рф на Київ: прокуратура показала наслідки

     • 35524 переглядiв

    росіяни двічі за ніч обстріляли Сумщину

     • 30023 переглядiв