ukenru
u-ssha-zaareshtuvali-sche-odnogo-urodzhentsya-ukrayini-u-spravi-parnasa-i-frumana

У США заарештували уродженця України у справі Парнаса і Фрумана

 • 11123 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. У Сан-Франциско заарештували американського бізнесмена українського походження Андрія Кукушкіна, що фігурує в справі Льва Парнаса і Ігоря Фрумана. Про це повідомляє УНН з посиланням на CBS.

46-річний Андрій Кукушкін - один з чотирьох осіб, названих в обвинувальному висновку великого журі, оголошеному в четвер, 10 жовтня, американським прокурором Джеффрі Берманом з Південного округу Нью-Йорка.

Інші, всі жителі Флориди, включають двох помічників президента Руді Джуліані, Льва Парнасу, 47 років, який народився в Україні і Ігоря Фрумана, 54 роки, який народився в Білорусі, та четвертого обвинуваченого, Девіда Коррейя, який народився в Сполучених Штатах. Всі четверо - громадяни США.

Кукушкіна заарештували вранці 10 жовтня. Його разом з Парнасом і Фруманом звинувачують в змові з метою приховати джерело походження внесків по 10 000 доларів в виборчі кампанії двох кандидатів на політичні посади в штаті Невада. Внески робили в інтересах російського бізнесмена, який хотів отримати ліцензії на бізнес з розповсюдження марихуани.

Федеральні закони в США забороняють іноземцям робити внески в передвиборчі кампанії американських політиків.

Нагадаємо, у США оголосили про арешт двох бізнесменів з Флориди, які мають українські і білоруські корені Лева Парнаса та Ігоря Фрумана за звинуваченням в незаконному фінансуванні виборчої кампанії президента США Дональд Трампа.

Українські Національні Новини

Новини Світу