u-ssha-prodaiut-budynok-z-kultovoho-rizdvianoho-filmu-odyn-vdoma-2

У США продають будинок з культового різдвяного фільму "Один вдома 2"

 • 31880 переглядiв

Таунхаус на Мангеттені, в якому персонаж Маколея Калкіна захищався від "липких бандитів" у "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку", продається за 6,7 6,7 мільйона доларів.

П'ятиповерховий таунхаус на Мангеттені, в якому знімався культовий новорічний фільм "Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку", виставлений на продаж за 6,7 мільйона доларів. Про це з посиланням на The New York post, передає УНН.  

Деталі 

Будинок у Верхньому Вест-Сайді із чотирма спальнями та п’ятьма ванними кімнатами на 51 West 95th St. був виставлений на продаж ще дев'ять місяців тому - навіть після того, як продавці знизили ціну з 7,6 мільйона доларів у квітні, а потім ще раз у липні.

Нинішній власник придбав його у 2009 році за 4,7 мільйона доларів.

Як повідомив агент з лістингу та президент компанії Vandenberg, яка є експертом з таунхаусів, Декстер Гер’єрі, п’ятиповерховий таунхаус 19-го століття пережив сплеск показів за останні пару тижнів, оскільки процентні ставки стабілізувалися. 

Доповнення

Окрім приватного саду, сонячної тераси та винного льоху з клімат-контролем, помешкання пропонує еркери, красиву ліпнину та високі стелі.

Будинок був представлений у різдвяному блокбастері 1992 року "Сам удома 2". І сім’я, яка зараз там живе, досі отримує листи від дітей, які говорять про "Сам удома" під час Різдва.

Нагадаємо

У США на аукціон Barrett-Jackson виставили Mercedes-Benz Unimog 1977 року, який раніше належав кінозірці та колишньому губернатору Каліфорнії Арнольду Шварценеггеру. 

На аукціоні Sotheby's побито рекорд найдорожчої пляшки віскі в світі19.11.23, 03:42

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Пекіні найхолодніший грудень за всю історію спостережень

     • 30017 переглядiв

    Біля узбережжя Лівії врятовано від утоплення 118 людей

     • 29276 переглядiв