ukenru
u-spravi-eksnardepa-skuratovskogo-ogolosili-obvinuvalniy-akt

У справі екснардепа Скуратовського оголосили обвинувальний акт

 • 9565 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. У Вищому антикорупційному суді прокурор оголосив короткий виклад обвинувального акту у справі щодо екснардепа Сергія Скуратовського, якого підозрюють у декларуванні недостовірної інформації на понад 53 млн грн. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу САП.

Так, 28 вересня у Вищому антикорупційному суді відбулось перше засідання з розгляду по суті у справі про обвинувачення народного депутата України 8 скликання у декларуванні недостовірної інформації за 2015, 2019 роки – невнесення відомостей про корпоративні права, у тому числі компанії у Мальтійській Республіці, фінансові зобов’язання, автомобіль, яхту, користування нерухомим майном, всього на суму понад 53 млн гривень.

"На засіданні прокурор САП оголосив короткий виклад обвинувального акту. Також і сторона обвинувачення, і сторона захисту виступили зі вступними промовами", - йдеться у повідомленні.

Також колегія суддів ВАКС задовольнила клопотання прокурора про об’єднання з аналогічним кримінальним провадженням, яке вже перебуває на розгляді у суді - щодо внесення вказаною особою недостовірних відомостей у декларації за 2016-2018 роки.

Зазначається, що наступне засідання заплановане на 8 жовтня.

Нагадаємо, Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою до Вищого антикорупційного суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо екснардепа Сергія Скуратовського, який не задекларував майна на понад 53 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП