ukenru
u-sluzhbi-zaynyatosti-rozpovili-komu-u-kiyevi-vazhko-znayti-robotu

У службі зайнятості розповіли, кому у Києві важко знайти роботу

 • 44559 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Станом на початок лютого цього року у столичній службі зайнятості майже 89% безробітних на обліку - професійні фахівці. Найбільші труднощі з працевлаштуванням відчувають топ-менеджери та адміністративні службовці. Про це УНН повідомили у Київському міському центрі зайнятості у відповідь на запит.

"На початок лютого на обліку в столичній службі зайнятості майже 89% безробітних – професійні фахівці, разом з цим серед вакансій, які отримані від роботодавців, лише 34% - для відповідної категорії", - йдеться у повідомленні.

За інформацією служби зайнятості, у середньому на одну вакансію претендують три професійних фахівці, зокрема, серед тих, хто займав керівні посади – 12 осіб.

"Найбільші труднощі з працевлаштуванням відчувають адміністративні службовці та топ-менеджери – директори та заступники директорів, начальники відділів, головні бухгалтери, спеціалісти державної служби, менеджери з персоналу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за інформацією Державного центру зайнятості, в Україні за 9 місяців 2019 року кількість зайнятого населення у віці 15-70 років зросла на 219 тисяч осіб і становить 58,3%.

Українські Національні Новини

Економіка