u-slovachchyni-perekynuvsia-avtobus-z-ukrainy-v-saloni-bulo-53-pasazhyriv

У Словаччині перекинувся автобус з України: в салоні було 53 пасажири

 • 76927 переглядiв

На сході Словаччини перекинувся український автобус з 53 пасажирами, 8 осіб отримали травми середньої тяжкості; Посольство України надає консульську допомогу та забезпечує надання медичної допомоги і транспортування.

На сході Словаччини 17 грудня перекинувся український автобус із 53 пасажирами. 8 українців отримали травми середнього ступеня тяжкості. Посольство України в Словаччині надає консульську допомогу українцям. Про це у коментарі УНН заявив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

ДТП сталася за участі автобуса, який слідував за рейсом "Відень-Київ". В автобусі їхали 53 пасажири. Усі громадяни України. 8 українців отримали травми середнього ступеня тяжкості. Зараз їм надається необхідна медична допомога, загроз їхньому життю немає. Посольство України в Словаччині надає консульську допомогу українцям, які потрапили в дорожньо-транспортну пригоду поблизу населеного пункту Даргов,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Решта пасажирів були перевезені до міста Кошице, де очікують на запасний автобус. За інформацією посольства, він вже в дорозі.

Зазначається, що уУкраїнські консули взаємодіють із словацькими правоохоронцями задля з‘ясування усіх обставин ДТП, тримають на контролі надання медичної допомоги травмованим українцям. Наші дипломати також проконтролюють, аби решта пасажирів прослідували до Києва на новому автобусі, наданому перевізником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: загинуло троє людей, авто розірвало навпіл

Ольга Розгон

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    путін погрожує Фінляндії через вступ до НАТО

     • 46159 переглядiв