u-rosii-z-veresnia-mozhut-zablokuvaty-youtube-i-vzhe-zaraz-pochalysia-obmezhennia-v-yoho-roboty

У росії з вересня можуть заблокувати YouTube, і вже зараз почалися обмеження в його роботи

 • 14552 переглядiв

росіян попередили про можливі збої в роботі відеохостингу YouTube, а росСМІ вже пишуть про повне блокування хостінгу у вересні цього року.

У росії у вересні планують остаточно заблокувати відеохостинг YouTube. Про це пише російське видання "газета.ru" з посиланням на джерело, близьке до адміністрації путіна, передає УНН з посиланням на Медузу.

Деталі

У вересні російська влада планує остаточно заблокувати YouTube. Проте, вже влітку почнеться деградація роботи YouTube на території різних регіонів росії – відео буде уповільнюватися, а робота додатку стане некоректною.

Вже сьогодні, 12 липня, ростелеком попередив росіян, що в роботі YouTube можливі збої – начебто через зношене обладнання Google Global Cache. І хоча влада заявила про "технічні проблеми обладнання, що належить компанії Google і використовується на мережній інфраструктурі оператора та пірингових стиках", джерела Медузи бачать ознаки навмисного уповільнення YouTube з боку влади.

Нагадаємо

У березні 2022-го російський суд визнав компанію Meta екстремістською організацією і заборонив соціальні мережі Facebook і Instagram, що належать їй. І тоді з'явилися чутки, що в країні планується блокування YouTube.

Додамо

На початку липня YouTube закрив акаунти кількох відомих російських артистів, зокрема поліни гагаріної, олега газманова, григорія лепса, юлії чичеріної, в'ячеслава манучарова та шамана через включення їх до санкційного списку ЄС.

YouTube заблокував понад 40 російських регіональних телеканалів, і канал Міхалкова06.02.24, 23:39

Популярні

Новини по темі

Війська рф атакували Берислав: поранено 94-річну жінку

 • 20327 переглядiв