u-rivnomu-vidkrili-velikiy-logistichniy-tsentr-yakiy-dozvolit-importeram-zekonomiti-koshti

У Рівному відкрили великий логістичний центр, який дозволить імпортерам зекономити кошти

 • 346528 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Один з найбільших виробників рибної продукції України компанія “Veladis” збудувала логістичний центр у Рівному. Про це повідомили у пресслужбі компанії, передає УНН.

Деталі

Через повномасштабну війну в Україні імпортери були вимушені змінювати логістичні ланцюги і везти продукцію суходолом, а не через порти, як це робили раніше. У портових містах інфраструктура складів була давно налагоджена, а от на Заході України подібних центрів не вистачало. Новий логістичний центр став ще однією ланкою у цьому ланцюгу, який дозволяє компаніям зекономити, адже тепер вони зможуть завозити свою продукцію до Рівного, що неподалік від кордону з Європою, а вже звідти розвозити товар до інших регіонів України. Це, своєю чергою, загалом покращує економічну ситуацію в державі.

Логістичний центр від “Veladis” вміщує до 3 тис. тонн продукції. Будувати його почали ще до повномасштабного вторгнення росії в Україну, однак будівництво довелося призупинити. Та зараз склад вже запрацював і готовий надавати свої послуги імпортерам.

Нагадаємо

Компанія Veladis за перше півріччя 2022 року сплатила 154 млн грн податків та зборів.

Довідка

Veladis – один з найбільших виробників рибної продукції України. Виробництвом продукції займається ТОВ “Компанія Стінгрей”, а її реалізацією – ТОВ "Альбакор".

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    У Харкові пролунала серія вибухів - ЗМІ

     • 100059 переглядiв

    Новини по темі

    Харків зазнав потужного обстрілу з РСЗВ – мер

     • 272922 переглядiв

    Король Чарльз III залишив Балморал і попрямував до Лондона

     • 124366 переглядiв