u-rf-zitknulisya-z-dilemoyu-pislya-nevdaloyi-sprobi-shturmu-vugledara-britanska-rozvidka

У рф зіткнулися з дилемою після невдалої спроби штурму Вугледара - британська розвідка

 • 2041506 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Протягом останніх трьох місяців російські окупанти провалили кілька штурмів у Донецькій області, тому зараз ворожі планувальники зіткнулися з дилемою - підтримувати бої біля Бахмута та Кремінної, чи знову спробувати штурмувати Вугледар. Про це йдеться в останньому звіті розвідки Міністерства оборони Великої Британії, передає УНН.

Деталі

Як зазначають розвідники, "рідкісний" візит до України міністра оборони рф сергія шойгу, який стався 4 березня, ймовірно, став відповіддю на нещодавній візит глави пвк "вагнера" євгена пригожина до бійців на передову. Повідомляється, що через "резонансну суперечку" між пвк та міноборони рф, шойгу "чутливий" до порівняння з пригожиним.

Єдиним російським командиром на відео, оприлюдненому російським відомством, був генерал-полковник рустам мурадов, який відповідає за Вугледарський напрямок Донецької області, де за останні три місяці провалилися кілька штурмів.

Цитата

"До недавнього часу російське командування, ймовірно, розглядало прорив у Вугледарі як ключовий спосіб досягти оперативно-значимого прориву на рубежах України. Російські планувальники, імовірно, зіткнулися з дилемою: спробувати наступний штурм Вугледара чи підтримувати інтенсивні бої далі на північ поблизу Бахмута та Кремінної", - підсумовують в МО Британії.

Нагадаємо

Глава міноборони рф сергій шойгу на гвинтокрилі навідався в тимчасово зайнятий окупантами Маріуполь Донецької області. Проте, візит був швидким та лише до знаку вʼїзду у місто.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вітряна погода з дощем та до 15° тепла: прогноз на сьогодні

     • 875713 переглядiв