u-rf-zaiavyly-pro-nichnu-ataku-bpla-na-kursku-ta-rostovsku-oblasti-shcho-vidomo

У рф заявили про нічну атаку БПЛА на курську та ростовську області: що відомо

 • 11705 переглядiв

міноборони рф повідомляє про нічну атаку БПЛА на курську та ростовську області. За їхніми даними, 6 дронів було збито, є пошкодження приватних будинків та загоряння сухої трави.

У міністерстві оборони росії заявили, що у ніч на 26 липня безпілотники намагались атакувати територію рф. Шість БПЛА нібито були збиті над ростовською та курською областями. Про це УНН повідомляє із посиланням на міноборони рф. 

Деталі

Як стверджують в мор ф, чотири дрони буцім-то були знищені ворожими силами ППО над ростовською областю, ще два – над курською.

Губернатор ростовської області василій голубєв ствердує, що вночі упамки БПЛА впали в селі Несвітай М'ясниківського району. Заявляє про ушкодження будови на приватних подвір'ях, також про загоряння сухої трави.

Губернатор курської області олексій смірнов заявив про атаку безпілотника на територію нібито недіючого підприємства в селищі Гіршечне Гіршеченського району. Ніхто з жителів не постраждав. У кількох домоволодіннях осколками пошкоджено паркани та вибито вікна.

Потужні вибухи в Криму: повідомляється про пожежу на аеродромі "Саки", чути детонацію боєприпасів 26.07.24, 09:03

Тетяна Краєвська

Новини Світу

Популярні

Новини по темі