u-rf-provedut-dostrokoviy-vipusk-kursantiv-dlya-vidpravki-na-viynu-v-ukrayinu-genshtab

У рф проведуть достроковий випуск курсантів для відправки на війну в Україну – Генштаб

 • 145671 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Військове керівництво росії вживає заходів з поповнення окупаційного війська молодшим офіцерським складом. Оголошено достроковий випуск курсантів 5 курсу “чорноморського вищого військово-морського училища імені Нахімова” у грудні цього року. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Російське військове керівництво вживає заходів з поповнення окупаційного війська молодшим офіцерським складом. За наявною інформацією, оголошено достроковий випуск курсантів 5 курсу “чорноморського вищого військово-морського училища імені Нахімова” у грудні цього року. Також, дострокові випуски відбудуться у інших навчальних закладах міністерства оборони російської федерації», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що дефіцит командирів тактичного рівня обумовлений відмовою офіцерів запасу підписувати контракти на тлі останніх подій.

«Продовжується зниження рівня морально-психологічного стану особового складу противника. Серед окупантів все більше поширюється практика самоскалічень, щоб потрапити на лікування до медичного закладу та уникнути участі в бойових діях на території України. Значна частина військовослужбовців не повертається до військових частин після закінчення терміну відпусток», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

кремль заявив у вівторок, що не обговорює загальнонаціональну мобілізацію для посилення своїх сил в Україні, незважаючи на зростаючий тиск із проханням зробити це після того, як росія зазнала однієї зі своїх найсерйозніших поразок майже за сім місяців війни.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Джошуа прийняв умови бою з Ф'юрі - команда менеджерів

     • 204350 переглядiв

    Економіст розповів, яким буде курс долара

     • 397783 переглядiв