u-pryfrontovykh-rehionakh-kharkivshchyny-perebuvaie-shche-168-ditei-syniehubov

У прифронтових регіонах Харківщини перебуває ще 168 дітей - Синєгубов

 • 19224 переглядiв

З Борівської, Вовчанської та Кіндрашівської громад Харківської області евакуйовано 92 дитини. За даними ОВА, на цих територіях може залишатися ще 168 дітей, яких планують вивезти протягом двох місяців.

З прифронтових регіонів Харківщини напередодні вивезли у безпечні місця 40 дітей з Борівської селищної громади, 32 - з Вовчанської та 20 - з Кіндрашівської громад. На цих територіях може ще перебувати 168 дітей, яких планують евакуювати. Про це розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону у середу, передає УНН.

Деталі

"Ми останнім часом вивезли лише 32 сім’ї із Вовчанської територіальної громади, 40 сімей із Борівської і продовжуємо ще вивозити. За нашими даними, ще перебуває 168 дітей на цих територіях. Усього в нас йде відповідна евакуація з 38 населених пунктів 5 районів. Вона досить масштабна. Ми плануємо закінчити її за два місяці. Ми працюємо індивідуально, і такими оперативно-розшуковими групами ми маємо встановлювати перебування дітей в тій чи іншій сім’ї. Дуже часто ми фіксуємо випадки, коли люди переїжджають у межах одного населеного пункту, але просто змінюють місце проживання. Тому маємо проводити такі заходи", - сказав Синєгубов.

Доповнення

Вчора Синєгубов повідомляв, що 40 дітей із родинами вивезли в безпечні місця з Борівської селищної громади, 32 - з Вовчанської та 20 - з Кіндрашівської громад.

Павло Башинський

Суспільство

Популярні

Новини по темі