u-pivdenniy-koreyi-perekinuvmya-ribalskiy-choven-devyat-osib-zniklo

У Південній Кореї перекинувся рибальський човен: дев'ять осіб зникло

 • 886376 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. У Південній Кореї у водах біля південно-західного узбережжя перекинувся човен. За даними берегової охорони портового міста Мокло дев'ять рибалок зникло, ще трьох членів екіпажу врятувало торгове судно, що йшло неподалік. Про це інформує УНН, посилаючись на JapanTimes.

Деталі

За словами рибалок, що вижили, машинне відділення судна швидко наповнилося водою, перш ніж перекинутися.

Офіційні особи планували врятувати човен, але поки не відомо, чи будуть усередині дев'ять зниклих членів екіпажу. Міністерство внутрішніх справ і безпеки повідомило, що семеро зниклих безвісти були громадянами Південної Кореї, а двоє інших були іноземцями. Їх громадянство наразі не повідомляється.

Понад 30 кораблів берегової охорони та щонайменше вісім літаків берегової охорони та військових літаків обстежували район у неділю, 5 січня. Президент Південної Кореї Юн Сук Йоль закликав офіційних осіб мобілізувати "всі наявні ресурси", щоб розширити пошуки, а також надати підтримку сім'ям зниклих рибалок, повідомили в його офісі.

Нагадаємо

15 січня на зледенілій дорозі в Південній Кореї зіткнулися 40 автомобілів, через що одна людина загинула, десятки отримали поранення.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб: ЗСУ знищили ще 700 окупантів

     • 779004 переглядiв

    У Харкові "приліт" у центральній частині міста - Голова ОВА

     • 6285281 переглядiв

    У США зафіксоване рекордне похолодання 

     • 1114232 переглядiв

    росіяни у Маріуполі знищили бульвар Хмельницького 

     • 1157405 переглядiв