ukenru
u-peredmisti-amsterdama-na-fermi-znayshli-mayzhe-3-tonni-kg-kokayinu-i-11-mln-yevro-gotivki

У передмісті Амстердама на фермі знайшли майже 3 тонни кг кокаїну і 11 млн євро готівки

 • 20257 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Поліція виявила майже 3000 кг кокаїну і 11 мільйонів євро готівкою на фермі в селі Де Квакель в Північній Голландії. Під час операції було заарештовано двох підозрюваних. Про це повідомляє телеканал NOS, передає УНН.

Деталі

Представник поліції повідомив, що наркотики і гроші надходять з південноамериканської наркологічної мережі.

"Знахідка вже була виявлена в четвер, але з міркувань безпеки і розслідування поліція не повідомляла про це. Двоє підозрюваних були арештовані, і вони перебували під обмеженням, що означає, що їм дозволили контактувати тільки зі своїм адвокатом", - розповів представник нідерландської поліції.

За його словами, їх доставили до слідчого судді.

Повідомляється, що всього було виявлено 2933 кілограма наркотиків на загальну суму 195 мільйонів євро і 11,3 мільйона євро готівкою. Крім того, були знайдені всілякі предмети розкоші.

Крім того, було виявлено шість одиниць вогнепальної зброї, глушники, боєприпаси і рахункові машини. На стіні висіли афіші кримінального фільму "Хрещений батько".

Ніхто не був зареєстрований за адресою ферми в селі в муніципалітеті Уітхорн. Поліція знайшла там 54-річного чоловіка, який був заарештований. В Алсмері другий 29-річний підозрюваний з Гілверсум був заарештований в машині. Їх підозрюють у великому незаконному обігу наркотиків.

Доповнення

Європол, поліція Нідерландів і жандармерія Франції спільно зі спецназом затримали дев'ять наркоторговців і викрили масштабну кокаїнову лабораторію в Роттердамі.

Болівійська поліція виявила і знищила три мега-фабрики з виробництва кокаїну.

Українські Національні Новини

Новини Світу