ukenru
u-niztsi-oblastey-ukrayini-ochikuyetsya-nadzvichayniy-riven-pozhezhnoyi-nebezpeki

У низці областей України очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки

 • 13867 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Рятувальники попередили, що в низці областей України очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки, передає УНН із посиланням на повідомлення ДСНС.

Цитата

"За даними УкрГідрометцентру, 6 червня у більшості районів Волинської, Рівненської, Тернопільської, Житомирської та Сумської областей очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки", - йдеться у повідомленні.

Додамо

Попри те, що дощі по Україні продовжаться і на вихідних, почне поступово теплішати, і температура досягне 26 градусів тепла.

Нагадаємо

Учені прогнозують, що у 2021 році у всьому світі буде трохи прохолодніше, ніж у 2020-у, але цей рік все одно залишиться одним з шести найтепліших.

За прогнозом синоптиків, середня місячна температура у червні цього року в України прогнозується на рівні від 18° до 22° тепла, що близько до кліматичної норми.

В Укргідрометцентрі не виключають при цьому, що особливо липень і серпень буде зі значно вищою за норму температурою, і велику кількість днів вона досягатиме 30-35, а в окремі дні, навіть до 40 градусів, тому літо може бути тільки спекотним.

Українські Національні Новини

Суспільство