u-nimechchyni-sposterihaietsia-znachne-znyzhennia-rivnia-nelehalnoi-immihratsii

У Німеччині спостерігається значне зниження рівня нелегальної імміграції

 • 43324 переглядiв

У результаті розширення стаціонарного прикордонного контролю останнім часом значно зменшилася нелегальна імміграція до Німеччини. Про це пише газета Welt am Sonntag з посиланням на аналіз, проведений федеральною поліцією, передає УНН.

За наведеними даними, нині, як правило, виявляється менше 300 несанкціонованих в'їздів на територію Німеччини щодня. До розширення контролю на кордонах з Польщею, Чехією та Швейцарією в середині жовтня цей показник становив близько 700 на день.

За 30 днів до 16 жовтня на кордонах з трьома країнами та Австрією - там, де перевірки здійснюються вже певний час - загалом було зареєстровано 18 492 нелегальних в'їздів до Німеччини. Після цього їх було 11 029, що на 40,4 відсотка менше, повідомляє видання.

Особливо різко знизилися показники на польській ділянці: з 6411 до 2795 випадків - падіння на 56 відсотків. "Запровадження прикордонного контролю перевершило навіть наші очікування, і це очевидно", - сказав міністр внутрішніх справ Саксонії Армін Шустер в інтерв'ю газеті Welt am Sonntag.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Велика пожежа охопила ринок у Хмільнику на Вінниччині

     • 38595 переглядiв

    Обленерго готуються до негоди з посиленим режимом роботи

     • 39037 переглядiв