u-nazk-publichno-vyklykaly-holovu-krail-dlia-oznaiomlennia-z-protokolom

У НАЗК публічно викликали голову КРАІЛ для ознайомлення з протоколом

 • 40985 переглядiв

Національне агентство з питань запобігання корупції публічно викликало на зустріч Голову Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) Рудого Івана Тарасовича. Про це з посилання на заяву НАЗК передає УНН.

Деталі 

У відомстві пояснили, що вдались до таких заходів, оскільки чоловік ігнорує запрошення НАЗК. 

НАЗК повідомляє Голову Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) Рудого Івана Тарасовича про необхідність прибути до НАЗК 3 січня 2024 року з 10:00 по 15:00 для ознайомлення з протоколом про адміністративні правопорушення, передбачені ч.ч.1, 2 ст. 172-7 КУпАП (неповідомлення про реальний конфлікт інтересів, вчинення дій або прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів)

- йдеться в заяві НАЗК.

Повернення обов’язкового декларування: у НАЗК розповіли, чи стали чиновники активніше подавати е-декларації21.12.23, 15:19

Також там підкреслили, що у разі неприбуття за викликом протокол про адміністративне правопорушення буде складено на підставі наявних матеріалів із відміткою про відмову Рудого Івана Тарасовича від його підписання.

Нагадаємо

За словами заступника голови НАЗК Артема Ситника, НАЗК очікує, що найризикованіші декларації чиновників припадуть на кінець січня, відзначаючи тенденцію, що посадовці з вищим рівнем корупційного ризику подають менше декларацій.

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У російському єйську лунають вибухи: ймовірно, працює ППО

     • 40343 переглядiв

    У столиці БЕБ викрила мережу підпільних казино

     • 65734 переглядiв