ukenru
u-mykolaievi-vnaslidok-padinnia-ulamkiv-vorozhoho-drona-11-postrazhdalykh-ova

У Миколаєві внаслідок падіння уламків ворожого дрона 11 постраждалих - ОВА

 • 29537 переглядiв

У Миколаєві 11 людей отримали поранення, коли уламки збитого ворожого безпілотника впали на приватний сектор. Загорівся будинок і два автомобілі.

У Миколаєві вночі уламки збитого ворожого "шахеда" впали на територію приватного сектору, загорівся будинок. Поранення отримали 11 людей. Про це у понеділок повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає УНН

Уночі, 25 березня, під час бойової роботи сил протиповітряної роботи, уламки збитого БпЛА типу "Shahed-131/136" впали на територію приватного сектору та спричинили займання житлового будинку та двох легкових автомобілів. Пожежа була оперативно ліквідована. Поранень зазнали одинадцять людей

- написав Кім у соцмережах.

За його словами, дев’ятьом з постраждалих була надана медична допомога на місці, двоє людей госпіталізували. Також пошкоджено приватні будинки поруч.

За даними голови ОВА, у ніч на 25 березня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині було знищено чотири БпЛА типу "Shahed-131/136".

Крім того, о 00:40 в Миколаївському районі, внаслідок ворожої атаки БпЛА типу "Shahed-131/136", відбулось займання на території енергетичного об’єкту. Як повідомив Кім, пожежу було оперативно ліквідовано. Постраждалих немає. 

Також учора, 24 березня, о 10:04, 10:29, 15:01, 15:33 та 16:04 ворог завдавав артилерійських обстрілів по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає. 

Доповнення 

Цієї ночі ворожа атака на південні регіони була зосереджена на Миколаївщині та Одещині. Ворог продовжив удари по об’єктах енергетики