ukenru
u-mvs-ne-viklyuchayut-rosiyska-storona-mozhe-vdatis-do-provokatsiy-naperedodni-velikodnikh-svyat

У МВС не виключають, що російська сторона може вдатись до провокацій напередодні Великодніх свят

 • 72276 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Напередодні Великодніх свят ми не виключаємо, що російська сторона може вдатися до певних провокацій. Про це розповів перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін в ефірі всеукраїнського телемарафону, передає УНН.

Цитата

"Ми на передодні Великодніх свят і, безумовно, російська сторона, ми не виключаємо, може, вдатися до певних провокацій із тим, щоби потім перекласти відповідальність на нас. Відповідно Нацполіція буде вживати додаткових заходів безпеки", — сказав перший заступник очільника МВС.

Додамо

Також Євгеній Єнін зазначив, що вже неодноразово спостерігалися спроби рф піддавати ракетно-бомбовим ударам території військових частин та місця зберігання паливно-мастильних матеріалів.

"Ті ж самі об’єкти можуть стати мішенню ворожих ДРГ. Хочу вчергове звернути увагу на пильність наших громадян, за допомогою, яких нам вдається часто виявляти ворожих інформаторів та коригувальників вогню", — сказав він.

Крім цього Євгеній Єнін звернути увагу на те, що хибна думка виходити з того, що якщо в певній області не відбуваються бойові дії, то там неможливі терористичні акти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єнін пояснив мотиви атак окупантів по західній Україні

Українські Національні Новини

Кримінал та НП