u-moskvi-pidmoskovyi-ta-kaluzkiy-oblasti-v-rf-zbili-bezpilotniki-odin-vpav-na-teritoriyi-viyskovogo-obyekta

У росії заявили про збиття п'яти безпілотників у москві та підмосков'ї: один упав на території військового об'єкту

 • 534884 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. У новій москві, підмосков'ї та, за повідомленнями, у калузькій області в рф збили безпілотники. мо рф повідомило про загалом п'ять безпілотників у новій москві і підмосков'ї. Під москвою нібито на території одного з військових об'єктів сталося падіння безпілотника. Про це повідомляють російські ЗМІ, пише УНН.

Цитата

"На території одного з військових об'єктів у Кубинці сталося падіння безпілотника. За попередніми даними, постраждалих і руйнувань немає", - ідеться в повідомленні російського держЗМІ.

Деталі

Повідомляється, що зараз там проводять огляд місця події.

Також повідомляється, що нібито засобами радіоелектронної боротьби (РЕБ) у новій москві придушено два безпілотники.

«За попередніми даними, три безпілотники в різний час прямували в бік москви. Засобами РЕБ два з них подавлено в новій москві, один - у калузькій області", - зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що в районі падіння уламків безпілотників на території селища валуєве, недалеко від аеропорту внуково, працюють оперативні служби.

росавіація повідомляє, що внаслідок НП літаки, які летіли у внуково, почали перенаправляти в інші аеропорти російської столиці.

За даними співрозмовника російського державного агентства в екстрених службах, загалом у новій москві збили 4 безпілотники.

Мер москви собянін заявив у телеграм-каналі, що "наразі атаки відбито силами ППО, усі виявлені БПЛА ліквідовано". "З метою безпеки з аеропорту внуково тимчасово переспрямовано частину рейсів. О 8:00 ранку обмеження на польоти в районі аеропорту внуково знімаються. Жертв і постраждалих немає, екстрені служби працюють на місцях", - написав він.

Також російський телеграм-канал Baza повідомляє, що нібито безпілотник "Валькірія" збито в бєлгородській області 3 липня. Унаслідок падіння уламків постраждалих немає.

Приблизно в той самий час, за 27 кілометрів від кордону, у районі селища волоконівка, за даними Baza, було виявлено розвідувальний дрон. Постраждалих при його падінні так само немає, повідомляє телеграм-канал.

Доповнення

Невеликий безпілотник впав неподалік Байконурської електростанції. Як повідомляють росЗМІ, найімовірніше, запускав апарат любитель, який втратив керування.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Донеччина: росіяни вбили ще одну людину, поранили двох

     • 387430 переглядiв

    Дніпропетровщина: ворог атакував Нікопольщину БПЛА

     • 377914 переглядiв

    У москві пролунало два потужних вибухи

     • 1822000 переглядiв