u-minoborony-rf-zaiavyly-shcho-zsu-nibyto-atakuie-yikhni-pozytsii-v-kursku

У міноборони рф заявили, що ЗСУ нібито атакує їхні позиції в курську

 • 22548 переглядiв

У телеграм-каналах з’явилось відео, зняте, імовірно, в курській області, де видно 2 літаки у небі, а узбіччі горить автомобіль з паливом.

міноборони рф заявило про "прорив" кордону в курській області з боку 22-ї механізованої бригади ЗСУ за підтримки нібито 11 танків та понад 20 бойових броньованих машин та гору "знищеної" ними техніки, пише УНН.

"Сьогодні з 8.00 ранку противник після вогневої підготовки силами до трьохсот бойовиків зі складу 22-ї механізованої бригади ЗСУ за підтримки 11 танків та понад 20 бойових броньованих машин атакував позиції підрозділів прикриття державного кордону російської федерації в районах населених пунктів Ніколаєве-Дар'їне та Олешня курської області, безпосередньо прилеглих до російсько-українського кордону", - скаржаться в міноборони рф.

Вони стверджують, що сили прикриття державного кордону спільно з підрозділами прикордонних військ фсб росії начебто відбили напади та нанесли вогневі удари по супротивнику в районі державного кордону та резервах на території Сумської області.

міноборони рф зявляє, що їхня авіація нібито нанесла удари по скупченнях сил і техніки ЗСУ в таких населених пунктах Сумської області, як Басівка, Журавка, Хотінь, Юнаківка, Біловоди та Храповщина.

"Унаслідок вогневого ураження знищено шістнадцять одиниць бронетехніки ЗСУ, зокрема: шість танків, дві бойові машини піхоти, чотири бронетранспортери, три бойові броньовані машини "Козак" та інженерна машина розгородження", - йдеться у повідомленні.

росіяни стверджують, що "знищили": шість танків, дві бойові машини піхоти, чотири бронетранспортери, три бойові броньовані машини "Козак" та інженерна машина розгородження.

Також у телеграм-каналах з’явилось відео, зняте, імовірно, в курській області, де видно 2 літаки у небі, а узбіччі горить автомобіль з паливом.

Коментарів від представників українського Генштабу чи Міноборони.

Нагадаємо

Сьогодні вранці виконувач обов'язків губернатора курської області олексій смірнов заявив, що у курській області рф є спроби "прориву" на територію регіону.

Популярні

Новини по темі

Завтра в Україні відключати світло не планують - Укренерго

 • 17372 переглядiв