u-minoborony-pokazaly-vyprobuvannia-ukrainskykh-fpv-droniv-video

У Міноборони показали випробування українських FPV-дронів (відео)

 • 94608 переглядiв

Міністерство оборони України протестувало дрони від шістьох виробників. Здебільшого — FPV-дрони, спроєктовані та виготовлені приватними компаніями. Відео з випробуваннями дронів Міноборони оприлюднило у Фейсбуці, пише УНН.

Мета цих випробувань — перевірити роботу безпілотників під впливом випромінювання комплексу радіоелектронної боротьби (РЕБ). Окремо тестували стійкість БпЛА до придушення сигналу відеозв’язку та каналу керування безпілотником, - йдеться в повідомленні.

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що для більшості виробників це випробування стало хорошою можливістю побачити вразливі місця своїх розробок і надалі зосередитись саме на вдосконаленні презентованих проєктів щодо протидії РЕБ. Один з виробників продемонстрував свою серійну розробку дрона-камікадзе. Цей зразок показав стійкість каналів відеозв'язку та управління дроном у протистоянні з комплексом РЕБ.


Доповнення

Також зауважується, що в разі успішних подальших випробувань і допуску до експлуатації цього БпАК, підприємство готове до масштабування свого виробництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський показав бойову роботу дронів по військових об'єктах рф

Ольга Розгон

Технології

    Популярні

    Новини по темі