u-mezhyhiri-vykryly-pidpilne-vyrobnytstvo-kharchovykh-produktiv-vidomykh-torhivelnykh-marok

Підпільне виробництво харчових продуктів відомих торгівельних марок викрили у Межигір’ї

 • 31588 переглядiв

На Київщині викрито групу осіб, яка виготовляла та збувала підроблену харчову продукцію нібито відомих українських та міжнародних торговельних марок. Виробничі потужності зосередили зокрема на території колишнього маєтку Януковича в "Межигір'ї". Про це повідомило Бюро економічної безпеки України, пише УНН.

Деталі

Ділки масово виробляли солодощі, каву, локшину швидкого приготування, жувальні гумки та іншу фальсифіковану продукцію.

Співробітники БЕБ провели обшуки на складах у Києві та області, у приміщеннях на території "Межигір’я" та виявили лінії автоматичного фасування та маркування, фасувальні ємності з логотипами відомих торговельних марок, великі об’єми сировини, продукцію без документального підтвердження тощо.

Зрештою правоохоронці вилучили 5 автоматичних ліній, 20 станків для пакування та нанесення логотипів і 6 ліній для пакування продукції, а також контрафактну продукцію, сировину, упаковку тощо. Загальною вагою у 200 тонн.

Зазначається, що підпільне виробництво в Межигір’ї використовувало потужності, зокрема електроенергію Національного парку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві "накрили" онлайн-казино без ліцензії: вилучили обладнання на 15 млн грн

Нагадаємо

Раніше УНН писав про те що правоохоронці викрили групу підпільних-бізнесменів, які організували процес виробництва контрафактної кави, спецій та інших продуктів на території Києва, а також Київської, Миколаївської та Херсонської областей. Дохід від оборудки приносив ділкам близько мільйона гривень на місяць.

Ганна Оніщенко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд звільнив першого заступника голови Держспецзв'язку

     • 25049 переглядiв