u-merezhi-povidomyly-pro-novyi-intsydent-z-ttsk-i-zashtovkhuvanniam-tsyvilnoho-v-avto-u-lvovi-u-tsentri-komplektuvannia-vidreahuvaly

Заштовхали чоловіка в автомобіль: у мережі повідомили про новий конфлікт з ТЦК у Львові, у військкоматі відреагували

 • 28116 переглядiв

Львівський обласний ТЦК та СП перевіряє інформацію про конфлікт між цивільними особами та людьми у військовій формі. Судячи з відео, цивільного чоловіка грубо заштовхали в автомобіль, а потім жінка вступила в суперечку з військовими

У мережі поширили відео зі Львова з чоловіками у військовій формі та заштовхуванням цивільного в автомобіль. У Львівському обласному ТЦК та СП відреагували, вказавши, що перевіряють інформацію, передає УНН.

Деталі

За даними місцевих телеграм-каналів, учора близько 23:30 у Львові на вулиці Гавришкевича стався конфлікт між цивільною парою та групою чоловіків у військовій формі. Цивільного чоловіка грубо заштовхали в автомобіль, після чого жінка вступила з військовими в суперечку. "Один з них вибив, а потім копнув мій телефон. Їх було 5 чоловік, це був білий бус, на жаль, не встигла зняти номер", - зазначила жінка з відео.

У Львівському обласному ТЦК та СП вже відреагували на ситуацію.

Мережею інтернет поширюється інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та громадянами у військовій формі. Для уникнення соціальних загострень та конфліктних ситуацій повідомляємо наступне: перевіряємо даний факт, щодо причетності військовослужбовців ТЦК до даного інциденту.

- повідомили у Львівському обласному ТЦК та СП у Facebook.

Командування Львівського ОТЦК та СП, як повідомляється, "здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються всі деталі даного випадку".

Нагадаємо

10 листопада Львівський обласний ТЦК відреагував на схожий інцидент. Тоді в мережі також з’явилися кадри того, як військові пакують чоловіка в мікроавтобус. 

Тоді Львівський ТЦК провів перевірку для визначення посадовців, які будуть притягненні до відповідальності за фактом конфлікту з цивільним чоловіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одягли кайданки на чоловіка та силоміць заштовхали в авто: ДБР взялось за розслідування дій працівників ТЦК і правоохоронців

Ганна Оніщенко

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Київ засипало снігом, триває прибирання вулиць

 • 47891 переглядiв

Селидове: уже двоє загиблих після ракетної атаки рф на лікарню

 • 34073 переглядiв

У тимчасово окупованому Бердянську вибух - Федоров

 • 29770 переглядiв

Ворог скинув керовану авіабомбу на село на Харківщині

 • 39457 переглядiв