ukenru
u-mariupoli-chastina-morpikhiv-potrapila-v-polon-pid-chas-sprobi-prorivu-arestovich

У Маріуполі частина морпіхів потрапила в полон під час спроби прориву – Арестович

 • 406967 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. У Маріуполі частина 36-ї бригади морської піхоти потрапила в полон під час спроби прориву. Цю інформацію підтвердив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю Марку Фейгіну, повідомляє УНН.

Цитата

"Треба сказати, що частина 36-ї бригади морської піхоти потрапила в полон під час спроби прориву. Це не тисяча людей, набагато менше. Уся ця тисяча людей — це повна брехня, в кілька разів збільшена. Але потрапили. Частина пішла на з'єднання з "Азовом", а частина пішла на прорив в інше місце, тому що вони були роз'єднані між собою та ухвалювали рішення, виходячи із ситуації. І ось та, яка пішла в іншому напрямку, потрапила під артилерійський та авіаційний удар, втратила багато людей і під час бою потрапила в полон", — розповів Арестович.

Деталі

За його словами, та частина бригади, якій вдалося прорватись, готова боротися далі. 

Раніше росЗМІ повідомляли, що у Маріуполі добровільно склали зброю та здалися в полон 1026 українських військовослужбовців 36-ї бригади морської піхоти.

Доповнення

У Маріуполі підрозділи 36-ї бригади морської піхоти вирвалися з оточення ворога та з'єдналися з полком "Азов", внаслідок чого система оборони міста зміцнилася.

Нагадаємо

Раніше президент України Володимир Зеленський повідомляв, що українським захисникам Маріуполя протистоять 10 тис. російських окупантів, тож якщо місто вдасться утримати, — рашисти не зможуть піти на схід України.

Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний заявив, що триває оборона Маріуполя. Зв'язок із підрозділами, які героїчно утримують місто, стійкий і підтримується.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП