u-lvivskii-ova-sprostuvaly-feikovyi-lyst-pro-zbir-informatsii-na-studentiv-lnu-im-franka

У Львівській ОВА спростували фейковий лист про збір інформації на студентів ЛНУ ім. Франка

 • 43693 переглядiв

Львівська обласна військова адміністрація назвала фальсифікацією поширений в Інтернеті лист з вимогою надати інформацію про студентів Львівського національного університету імені Івана Франка і закликала громадськість покладатися на достовірні джерела.

Мережею пройшла інформація, про ніби-то збір інформації Львівською ОВА про студентів ЛНУ імені Івана Франка. У Львівській обласній військової адміністрації категорично заявили, що лист – підробка, і закликали громадян дотримуватись інформаційної гігієни. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА, передає УНН.

Львівська обласна військова адміністрація офіційно заявляє: цей лист – підроблений. Дотримуйтесь інформаційної гігієни, довіряйте лише перевіреним джерелам. Не дозволяйте ворогу розділити наш народ брехнею.

– заявили у Львівській ОВА.

Деталі

Згідно з інформацією від ОВА у Соцмережах розлетілось фото підробленого листа нібито за підписом коменданта Львівської області. У сфальшованому документі він начебто звертається до керівництва ЛНУ імені Івана Франка з проханням надати інформацію про всіх студентів чоловічої статі.

В ОВА запевнили, що ані комендант області, ані керівництво їхньої адміністрації, не направляло ніяких листів схожого змісту до вищих навчальних закладів. Та наголосили, що вони не збирають ніякої інформації про студентів.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі