u-los-andzhelesi-na-zakritiy-tseremoniyi-poproschalis-z-mettyu-perri

У Лос-Анджелесі на закритій церемонії попрощались з Меттью Перрі

 • 1735135 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. У церкві меморіального парку «Форест-Лон» у Лос-Анджелесі у п’ятницю 3 листопада відбулось прощання з актором, зіркою серіалу «Друзі» Метью Перрі. Церемонія була закритою для журналістів і шанувальників. Про це повідомляє Daily Mail, пише УНН.

Деталі

Як повідомляє видання, на похорон Перрі його колеги по серіалу «Друзі» Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу, Кортні Кокс, і Девід Швіммер прибули разом. Усі четверо були пригнічені і одягнуті в чорне. Пізніше до них приєднався Метт Леблан.

Очевидець розповів, що однією з перших до церкви прибула Еністон. На прощанні була мати Метью, 84-річна Сюзанна Моррісон, а також 82-річний батько — Джон Перрі. Вітчим актора Кіт Моррісон ніс труну.

Кладовище, де поховали актора, розташоване навпроти студії Warner Bros, де знімали 10 сезонів серіалу «Друзі», і є місцем останнього спочинку багатьох голлівудських зірок.

За словами інсайдера видання, всі присутні на церемонії багато плакали та згадували Меттью. Прощальні промови промовили найрідніші люди знаменитості та його близькі друзі.

Богослужіння завершилося виконанням пісні Пітера Гебріела "Don't Give Up" зі словами: "Я людина, яка більше не має мрій. Я змінив своє обличчя, я змінив своє ім'я".

Нагадаємо

28 жовтня помер американський актор Меттью Перрі у віці 54 років. Перрі відомий за роллю в серіалі «Друзі».Він зіграв саркастично-невротичного Чендлера протягом 10 сезонів. Фінал серіалу 2004 року охопив понад 52 мільйони глядачів у США, що зробило його найпопулярнішим телевізійним епізодом 2000-х років. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Олександр Шовковський став тренером "Динамо"

     • 154812 переглядiв