u-kyievi-pochalo-pidtopliuvaty-shche-odnu-stantsiiu-metro-shcho-vidomo

У Києві почало підтоплювати ще одну станцію метро: що відомо

 • 108599 переглядiв

На станції київського метро "Олімпійська" з'явилися паводкові води після закриття шести станцій на одній лінії, але чиновники запевняють, що ситуація під контролем і рівень води в нормі.

У столиці на станції метрополітену "Олімпійська",  яка розташована на тій самій синій гілці, що й шість закритих у п'ятницю станцій, прибуває вода. Однак, фахівці "Київського метрополітену" запевняють, що усе в межах норми. Про це повідомляє "Суспільне", пише УНН

Деталі 

Зазначається, що вода на станції метрополітену "Олімпійська"  з'явилася на залізничних коліях.  Подекуди вода стікає зі стін.

У пресслужбі "Київського метрополітену" заявили, що панікувати не варто. Ситуація контрольована. Усе в межах норми.

"На станції "Олімпійська" відсутні течі, тим паче зі стін. Ми перевірили цю інформацію, вона не відповідає дійсності", — зазначили у коментарі "Суспільному".

Нагадаємо

У Києві з 9 грудня для термінового проведення ремонту перегінного тунелю заявили про закриття станцій метро від "Деміївської" та "Теремків". За попередніми даними, ремонт триватиме 6 місяців.

Закриття частини "синьої" гілки київського метро через підтоплення призвело до запуску альтернативних маршрутів наземного транспорту та змін у дорожньому русі, включаючи перегляд сигналів світлофорів і перенесення зупинок, щоб запобігти транспортному колапсу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, чи впливає на вартість проїзду у маршрутках закриття декількох станцій метро Києва

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві почало підтоплювати ще одну станцію метро: що відомо

     • 108599 переглядiв

    В аварії під Харковом загинули волонтер з дружиною

     • 36347 переглядiв