u-kyievi-pid-chas-povitrianoi-tryvohy-koly-dity-buly-v-ukrytti-obvalylasia-stelia-zastupnyk-ministra

У Києві під час повітряної тривоги, коли діти були в укритті, обвалилася стеля - заступник міністра

 • 27608 переглядiв

Під час повітряної тривоги в Києві через прорив труби обвалилася стеля укриття, в якому перебували діти; ніхто не постраждав. Заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко повідомив, що наразі триває розслідування.

Під час повітряної тривоги у Києві, коли діти були в укритті, стався обвал стелі через прорив труби, обійшлося без постраждалих. Про це у п'ятницю повідомив заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко, пише УНН.

Київ. Під час повітряної тривоги діти були в укритті, стався обвал стелі із-за прориву труби. На щастя, ніхто не постраждав. Школа 1981 року

- написав Тимур Ткаченко у Telegram.

З його слів, уже встановлюються деталі. Слідчо-оперативна група та експертиза будуть найближчим часом.

"Ми були в цьому укритті зовсім нещодавно одразу після його ремонту, який було зроблено за небюджетні кошти благодійного фонду. Як бачимо, до безпеки треба підходити значено ретельніше!" - наголосив посадовець.

"Повне беззаконням та свавілля": освітній омбудсман розповів, чому охоронець київської школи не пустив в укриття дітей з собакою 15.12.23, 16:37

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

До будівлі уряду привезли Вифлеємський вогонь

 • 27560 переглядiв

За ними полювали давно: Данілов про три знищенні ворожі Су-34

 • 25309 переглядiв