u-kyievi-na-pryvokzalnii-cherez-avariiu-na-kolektori-utvorylosia-provallia-rukh-transportu-obmezheno

У Києві на Привокзальній через аварію на колекторі утворилося провалля: рух транспорту обмежено

 • 76645 переглядiв

На вулиці Привокзальній у Києві через аварію на каналізаційному колекторі утворилося провалля, через що фахівці "Київводоканалу" працюють над переключенням каналізаційних стоків на резервну лінію, не порушуючи водопостачання та водовідведення, а рух транспорту на цій ділянці вулиці обмежено.

У Києві на вулиці Привокзальній через аварію на каналізаційному колекторі утворилося провалля, комунальники працюють над переключенням каналізаційних стоків на резервну лінію, не порушуючи водопостачання та водовідведення, а рух транспорту на цій ділянці вулиці обмежено, повідомили у КМДА у вівторок, пише УНН.

Деталі

"На проїжджій частині вулиці Привокзальної через аварію на каналізаційному колекторі утворився провал, фахівці "Київводоканалу" працюють на місці", - повідомили у КМДА у соцмережах.

Аварійна ситуація, як вказано, сталася на вулиці Привокзальній, 8.

Як вказано, фахівці виконують підготовчі роботи до переключення стоків із самопливного колектора на дублюючу нитку. "Переключення не впливатиме на водопостачання та водовідведення", - запевнили у КМДА.

"Рух транспорту обмежено на ділянці вулиці Привокзальної зі сторони Харківського шосе в напрямку вулиці Бориспільської", - додали в держалміністрації.

Якість повітря в Києві після забруднення пилом із Сахари повернулася до норми03.04.24, 11:39

Юлія Шрамко

Суспільство

Популярні

Новини по темі