u-kurskii-oblasti-rf-ukhvalyly-zakonoproiekt-pro-zaboronu-propahandy-abortiv

У курській області рф ухвалили законопроєкт про заборону "пропаганди" абортів

 • 33985 переглядiв

курська обласна дума в росії прийняла законопроект про заборону "пропаганди" абортів, що передбачає штрафи за порушення.

Курська обласна дума прийняла законопроєкт про заборону "спонукання" жінок до абортів. Про це повідомляють російські ЗМІ, передає УНН.

Деталі 

Документ вніс до думи губернатор роман старовойт. За словами міністра охорони здоров'я курської області катерини письменної, він передбачає заборону "пропаганди" абортів і способу життя чайлдфрі, наприклад, "агресивну інформацію" про це в соціальних мережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи можуть в Україні заборонити аборти на тлі війни? Думка правозахисниці

За порушення закону передбачені штрафи в розмірі від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян для громадян, від 10 до 20 тисяч для посадових осіб та від 30 до 50 тисяч для юридичних осіб.

Доповнення

Кампанія з обмеження права на аборт у росії триває вже давно. Зокрема, деякі регіони заборонили аборти в приватних клініках, а деякі ввели штрафи за "викликання" абортів

Крім того,  в кількох регіонах приватні клініки нібито добровільно вирішили не робити аборти.

Водночас спікер ради федерації валентина матвієнко заявила, що російська влада "точно не піде шляхом" заборони та криміналізації абортів.  

Нагадаємо

Депутат російської госдуми султан хамзаєв запропонував давати гроші жінкам, які відмовилися від штучного переривання вагітності. Парламентарій запропонував після пологів передавати дитину російській державі

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    VIP-казино Billionaire знову відкриває свої двері для гостей

     • 35312 переглядiв

    Мера Сум відсторонено від посади ще на два місяці

     • 34090 переглядiв

    Гроші за вподобайки: нова схема онлайн-шахраїв

     • 32793 переглядiв