u-kurskii-oblasti-fsb-zatrymuie-mistsevykh-yaki-publikuiut-kadry-boiv-ta-rozghromu-viisk-rf

У курській області фсб затримує місцевих, які публікують кадри боїв та розгрому військ рф

 • 27342 переглядiв

Російські спецслужби затримали місцевого жителя за публікацію відео наслідків українських ударів у Курській області. ФСБ розглядає відкриття кримінальної справи за статтею 'шпигунство' з покаранням до довічного ув'язнення.

Російські спецслужби почали затримувати місцевих мешканців курської області, які публікують кадри боїв в регіоні. Про це пише Moscow Times, передає УНН.

Деталі 

Як пишуть російські Telegram-канали, у п'ятницю Федеральна служба безпеки (ФСБ) затримала 48-річного жителя села Жовтневе, який знімав наслідки українських ударів. 

російські правоохоронці заявили, зняте місцевим мешканцем відео було опубліковано в одному з українських телеграм-каналів. На допиті затриманий заявив, що нібито діяв на завдання, а за його виконання йому обіцяли гроші та "громадянство однієї з країн НАТО".

Зазначається, що наразі у ФСБ думають над відкриттям кримінальної справи за статтею "шпигунство", яка припускає покарання аж до довічного позбавлення волі.

Доповнення

Офіційно Україна не коментувала ситуацію в курській області рф. Проте міноборони рф звинувачує Київ у прориві кордону і заявило, що до регіону перекинули резерви

Нагадаємо

Речник Держдепартаменту США Метью Міллер заяви, що слова Путіна про те, що "Україна створила масштабну провокацію" у Курській області "є перебільшенням".

У DeepState розповіли про перший день наступу в курській області09.08.24, 05:09

Популярні

Новини по темі

Відключення світла 10 серпня не плануються - Укренерго

 • 19343 переглядiв

У Києві у найближчу годину очікується гроза

 • 19108 переглядiв

Гарріс випереджає Трампа на 5% – нове опитування

 • 14745 переглядiв

Атака рф на Харків: ворог вдарив КАБом, є постраждалий

 • 21487 переглядiв