ukenru
u-kryvomu-rozi-zaprovadyly-ekstreni-vidkliuchennia-svitla

У Кривому Розі запровадили екстрені відключення світла

 • 76666 переглядiв

Через російські обстріли у Кривому Розі Дніпропетровської області вводять аварійні відключення електроенергії, об'єкти критичної інфраструктури переходять на генератори, а для містян відкрито 213 "Точок незламності".

У Кривому Розі Дніпропетровської області внаслідок російських обстрілів вимушено застосовуються екстрені відключення світла. Про це пише УНН з посиланням на офіційний канал Групи ДТЕК.

Деталі 

Через наслідки обстрілів в Кривому Розі та районі вимушено застосовуються екстрені відключення за розпорядженням НЕК Укренерго.

- йдеться у дописі. 

Доповнення

За словами голови Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула, лікарні, насосні та інші об'єкти критичної інфраструктури міста переходитимуть на генератори.

Окрім того, Вілкул нагадав містянам, що у місті працює 213 "Пунктів незламності". Там, зокрема, можна зарядити павербанки та гаджети.

Нагадаємо

росія ракетами та дронами прицільно атакувала енергетичні об'єкти в Дніпропетровській області, спричинивши короткочасні перебої в електро- та теплопостачанні, але на загальну роботу енергосистеми це суттєво не вплинуло.

Володимир Омельченко

Суспільство