u-koho-dobre-pidut-spravy-horoskop-dlia-vsikh-znakiv-zodiaku-na-29-lypnia-4-serpnia

У кого добре підуть справи? Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 липня - 4 серпня

 • 50409 переглядiв

Астрологиня розповіла про вплив Молодика 4 серпня і квадратури Венери до Урана на знаки Зодіаку. Тиждень принесе нові можливості, але також фінансові ризики та емоційні сплески.

Тиждень з 29 липня по 4 серпня принесе нам безліч сюрпризів - на когось може чекати несподіваний роман, а на когось - зліт кар'єрними сходами. Про те що чекає на представників кожного зі знаків Зодіаку спеціально для читачів УНН розповіла професійна астрологиня Ксенія Базиленко.

"Головною подією цього тижня буде Молодик, який відбудеться в неділю 4-го серпня о 14.13 за київським часом у знаку Лева.

Молодик завжди приносить нам нові можливості й оновлює нашу енергію. У момент молодика дуже добре писати про свої плани і бажання. А напередодні, в суботу 3-го серпня, буде важка 29-та місячна доба, і Місяць протистоятиме Плутону, що може спричиняти бурю негативних емоцій. Тому в цей день краще перебувати вдома і присвятити його прибиранню свого житла й очищенню свого тіла, тим самим підготуватися до такого чудового і потужного Молодика", - розповіла астрологиня.

Молодик, за словами астролога, відбудеться в з'єднанні планет, яке зробить його сильним, але водночас позитивним для нас. Але в той самий період Меркурій стане стаціонарним, а пізніше почне ретроградний рух. 

"Коли Меркурій стаціонарний, усі дії та комунікації дуже сильно сповільнюються, піднімаються старі проблеми та непорозуміння. Тому на вихідних варто відмовитися від поїздок і активного спілкування. Поспішати в нас не вийде.

Цього тижня, перед ретроградним Меркурієм, постарайтеся реалізовувати всі ваші справи і важливі зустрічі.

Найскладніший аспект цього тижня - це квадратура Венери до Урану, який все ще має з'єднання зі зловісною зіркою Алголь. Перш за все, це показник фінансових і фізичних руйнувань. У багатьох країнах зараз будуть великі економічні проблеми, що може призвести до фінансової кризи. Можливе зростання долара. Будьте дуже обережні в ухваленні грошових рішень", - розповіла Базиленко.

Негативно цей аспект може позначитися і на нашому особистому житті: можуть закрутитися пристрасні романи, що не мають майбутнього; можуть зруйнуватися важливі для на багаторічні стосунки. 

"Тому, не поспішайте бурхливо з'ясовувати стосунки, сваритися і ставитися з нерозумінням один до одного", - рекомендує астролог. 

У природі такий аспект може давати землетруси і, можливо, активізацію деяких вулканів.

Що стосується гороскопу України, то тут, за словами астролога, поєднання планет вказує на можливі спроби наступу ворога й активізацію дій з обох сторін. Також усе вказує на отримання матеріальної підтримки з боку наших партнерів. 

ОВЕН 

 Цей тиждень буде для вас дуже сумбурним. З вами відбуватиметься безліч різних подій, можуть виникнути несподівані поїздки. Будьте обережні на дорогах і з конфліктними ситуаціями. А, найголовніше, що у вас зараз буде безліч різних цікавих знайомств і можуть несподівано зав'язатися любовні стосунки - і тут теж потрібно бути дуже обережним. Любовні переживання, пристрасті можуть вас захлеснути "з головою". Тому будьте пильними.

ТІЛЬЦІ 

 Цього тижня у вас виникне величезне бажання перевернути все у своєму житті, що не властиво вашій "тельцівській" природі. Тому багато чого залежатиме тільки від вашої раціональності та здорового глузду. Це стосуватиметься і любовних історій, і матеріальних вкладень або покупок.

 Сам тиждень буде фінансово успішним, ви можете отримати довгоочікуваний заробіток, прибуток. Головне, як ви цим розпорядитеся.

БЛИЗНЮКИ 

Початок цього тижня буде для вас занадто емоційним і тут важливо не припуститися помилок. Але у вас буде багато енергії та сил для того, щоб усе задумане вами втілити в життя. Вдало підуть справи, пов'язані з поїздками, комунікаціями, інформаційними напрямками, навчанням, торгівлею і комерцією.  Ви вдало зможете завершити всі розпочаті вами справи, надихнутися новими ідеями й обзавестися важливими знайомствами.

РАКИ 

Цей тиждень знову торкнеться питання ваших фінансів. З одного боку ви можете отримати неймовірні прибутки та чудові фінансові можливості, а з іншого боку будьте уважними, щоб не потрапити до рук авантюристів чи власних помилок.  Тому всі рішення вам ретельно варто перевіряти.

У другій половині тижня ваша емоційність сягне піку, оскільки Місяць перебуватиме у вашому знаку Зодіаку, і ви будете  надто вразливими, чутливими і близько приймати все до серця. Під час вирішення важливих питань вам варто звертатися за порадою  до своїх близьких або фахівців.

ЛЕВИ 

 Цей тиждень великих можливостей  для вас. Ви зможете прийняти низку правильних рішень,   активно розвивати свій бізнес і вже розпочаті проєкти. Але, у вирішенні грошових питань потрібно бути обережними.

 Також вам варто активно зайнятися  власним саморозвитком. Вкладайте  сили у свої знання та у свій імідж.

 У любовних стосунках може бути занадто багато пристрастей і руйнівних емоцій. Проявляйте більше  терпіння до своїх коханих.

ДІВИ 

Цей тиждень вам краще провести в  спокої та усамітненні, бажано на природі. Гарний час для повного відновлення сил і для глибокої внутрішньої роботи.

Це вдалий період для тих Дів, хто займається  психологією або творчістю, духовним розвитком, працює в таємних організаціях.

 Обережно з таємними романами, які цього тижня можуть бути розкриті.

ТЕРЕЗИ 

Цей тиждень принесе вам успіх у діловій сфері, у просуванні розпочатих проєктів і в будь-якій колективній роботі. Багато нових цікавих проєктів можуть прийти із зарубіжжя. Але вам варто відмовитися від далеких поїздок і будьте обережні, щоб не входити в конфліктні ситуації з іноземцями або колегами по роботі.

 Цього тижня несподівано для вас дружба може перерости в кохання.

СКОРПІОНИ 

 Гарний період для реалізації всіх ваших амбітних планів і для просування кар'єрними сходами. Саме зараз ви можете отримати цікаву пропозицію від свого керівництва або у вас будуть можливості для розширення власного бізнесу. Але вам важко буде знайти однодумців у своїх ідеях і в роботі.

Будьте обережні зі службовими романами, які несподівано можуть спалахнути цього тижня.

СТРІЛЬЦІ 

Хороший період для налагодження стосунків з іноземцями, розвитку бізнесу за кордоном, отримання необхідних документів, розв'язання юридичних питань, а також поїздок і подорожей, де ви можете отримати незабутні враження. Але будьте обережні з фінансами питаннями.

В особистих, сімейних стосунках будьте уважними, щоб уникнути складних конфліктів, які можуть призвести навіть до розриву стосунків. Будьте уважні та проявляйте любов до своєї другої половинки.

КОЗЕРОГИ 

Цього тижня вам потрібно проявляти сміливість і рішучість, тоді успіх не змусить себе чекати. Ви зможете швидко вирішити всі накопичені питання, закрити важливі для вас справи, особливо юридичні. Ви зможете навіть у чомусь ризикнути. Але будьте обережні з фінансовими питаннями.  Не варто цього тижня брати нові кредити або будь-які інші фінансові зобов'язання.

ВОДОЛІЇ 

Цього тижня варто проявляти спокій, терпіння, інтелігентність і дипломатичність щодо оточуючих. Добре підуть усі юридичні справи і  соціальні проєкти.

В особистих стосунках можуть розгорітися великі пристрасті. Цей тиждень небезпечний для нових знайомств і початку романів. У сімейних стосунках вам потрібно бути дуже обережним у спілкуванні зі своєю своєю своєю другою половинкою, проявляти до неї більше терпіння і любові.

РИБИ 

Зараз період, коли від вас вимагатиметься велика віддача і виконання вашого обов'язку, як на роботі, так і в сім'ї. Це хороший період  для прояву вашої працьовитості та наполегливості для досягнення успіху. Цей тиждень хороший період для розвитку вашого професіоналізму або вдалої зміни роботи.

 А ось у стосунках із колективом у вас може виникнути напруга. Також уникайте конфліктних ситуацій зі своїми рідними.

Приділяйте більше часу своєму здоров'ю.

Лілія Подоляк

Слайдер

Популярні

Новини по темі

На Кіровоградщині нічна атака рф минула без наслідків - ОВА

 • 18299 переглядiв

Дощі з грозами та до 34° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 20856 переглядiв