ukenru
u-kiyivskiy-miskiy-likarni-no4-prolikuvali-ponad-800-patsiyentiv-z-covid-19-chi-pidozroyu-na-nogo-stepanov

У Київській міській лікарні №4 пролікували понад 800 пацієнтів з COVID-19 чи підозрою на нього - Степанов

 • 15466 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. У Київській міській лікарні №4 від початку пандемії пролікували вже понад 800 пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19 чи підозрою на нього. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні ми проводимо брифінг не у будівлі Міністерства охорони здоров’я, а у Київській міській лікарні №4. Чому саме тут? Тому що це одна з таких, потужних лікарень міста Києва. 23 відділення тут знаходиться - працюють близько 700 співробітників. І у тому числі ця лікарня є лікарнею для лікування хворих на COVID-19. Відразу ще у березні-місяці поступив перший хворий на COVID-19. Розгорнуто 375 ліжок для лікування хворих на COVID-19. У тому числі 20 ліжок інтенсивної терапії”, - сказав Максим Степанов.

Він зазначив, що ця лікарня обладнана всім необхідним - стаціонарними рентгенами, має 11 пересувних рентгенів-апаратів, а також засоби індивідуального захисту та апарати штучної вентиляції легень.

"Взагалі у цій лікарні проліковано, на сьогоднішній день більше, ніж 800 хворих з підтвердженим діагнозом або з підозрою на COVID-19", - додав Максим Степанов.

Нагадаємо, в Україні вже 143 тис. випадків COVID-19, за добу - 2 551.

Українські Національні Новини

Київ