ukenru
u-kiyevi-znovu-chastkovo-vidimknut-vodopostachannya

У Києві знову частково відімкнуть водопостачання

 • 10175 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. "Київводоканал" проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Святошинському районі 23 на 24 травня. Про це повідомили УНН у прес-службу КМДА.

У ПрАТ "АК "Київводоканал" повідомили, що згідно із щорічним графіком буде проведена планова профілактична промивка мереж у Святошинському районі.

"У зону робіт потраплять мережі на просп. Перемоги, б-рі Вернадського, вул. Вітрука, вул. Краснова, вул. Депутатській, вул. Улітіна, вул. Онискевича, вул. Кримського, вул. Степанченка, вул. Кржижанівського. Профілактична промивка буде проводитися у ніч із 23 на 24 травня, а саме із 24:00 до 02:00. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуару чистої води № 1 на насосній водопровідній станції "Депутатська", - сказаноу повідомленні.

Упродовж часу виконання робіт не рекомендовано користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

Як повідомляв УНН, енергетики сьогодні так і не приступили до ремонту трансформаторів на Донецькій фільтрувальній станції.

Нагадаємо, 20 травня електропостачання Донецької фільтрувальної станції вдалося відновити, але о 20:05 в результаті бойових дій станцію було знеструмлено.

Так, бойовики 20 разів здійснили 20 пострілів із РСЗВ "Град" по 15-кілометровій зоні навколо Донецької фільтрувальної станції.

Українські Національні Новини

Київ