ukenru
u-kiyevi-suditimut-cholovika-yakiy-zaminuvav-tsentri-shvidkoyi-medichnoyi-dopomogi

У Києві судитимуть чоловіка, який "замінував" центри швидкої медичної допомоги

 • 12540 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. У Києві судитимуть чоловіка, який з метою дезорганізувати діяльність правоохоронних органів столиці, повідомив про "замінування" центрів швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу столичної прокуратури.

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №10 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно 36-річного киянина, який здійснив неправдиве повідомлення про мінування центрів швидкої медичної допомоги у місті Києві", - сказано у повідомленні.

Встановлено, що 17 липня цього року зловмисник, бажаючи дезорганізувати діяльність правоохоронних органів столиці, зателефонував зі свого мобільного телефона до чергової частини ГУНП у місті Києві та вчинив завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибухів в медичних підстанціях швидкої допомоги в усіх районах Києва.

У ході першочергових слідчих дій зловмисника було затримано та повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт скеровано до Шевченківського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Нагадаємо, на Запоріжжі засудили юнака за неправдиве мінування монастиря.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП