ukenru
u-kiyevi-oblashtovano-ponad-tisyacha-parkuvalnikh-maydanchikiv

У Києві облаштовано понад тисяча паркувальних майданчиків

 • 22797 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. У Києві станом на сьогодні облаштовано понад тисяча паркувальних майданчиків. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київтранспарксервіс" Київської міської державної адміністрації у відповідь на інформаційний запит УНН.

Так, станом на сьогодні за підприємством "Київтранспарксервіс" закріплено 1 019 паркувальних майданчиків на 49 795 паркомісць.

Повідомляється, що за 2018 рік фахівці комунального підприємства відкрили та облаштували 25 паркувальних майданчиків на 1 610 місць. Також було оновлено 12 130 км м. дорожньої розмітки європейської якості, яка з’явилась на вулицях Києва вперше.
Крім того, у минулому році паркувальний простір столиці збільшився на 9 606 паркомісць на 130 майданчиках, було прийнято рішення про введення 7 перехоплюючих майданчиків та 4 штрафмайданчиків.

Нагадаємо, Київська міська рада врегулювала порядок функціонування платних місць для паркування на території столиці. Біля кінцевих станцій метро з’являться перехоплюючі паркінги із понад 9 тисяч паркомісць.

Українські Національні Новини

Київ