u-khersoni-pislia-rosiiskoho-obstrilu-znachno-pohirshylas-yakist-povitria-ova

У Херсоні після російського обстрілу значно погіршилась якість повітря - ОВА

 • 24579 переглядiв

Через пожежу від російського обстрілу в Херсоні зафіксовано перевищення норм концентрації оксиду вуглецю в двох районах. На вул. Незалежності рівень перевищує норму в 1,35 раза, на вул. Іллі Кулика - в 1,57 раза.

Через пожежу, спричинену російським обстрілом, у Херсоні підвищився рівень забрудненості повітря. В двох районах міста зафіксовано перевищення допустимих норм концентрації оксиду вуглецю. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає УНН.

Деталі

Через пожежу, спричинену російським обстрілом, у Херсоні підвищився рівень забрудненості повітря. Дослідження показали, що у двох районах міста зафіксовано перевищення допустимих норм концентрації оксиду вуглецю. Зокрема, на вулиці Незалежності рівень оксиду вуглецю перевищує норму в 1,35 раза, а на вулиці Іллі Кулика — в 1,57 раза

- повідомив Прокудін.

Він додав, що вміст інших шкідливих речовин, таких як сірчистий ангідрид, діоксид азоту, фенол і формальдегід, залишаються в межах допустимих значень.

Нагадаємо

Уночі через обстріл російських військ сталася велика пожежа за межами Херсона. Дим охопив місто, жителям радять закрити вікна, пити більше води та користуватися масками для захисту органів дихання.

Павло Башинський

Війна

Популярні

Новини по темі

Дешевих яблук не буде і в новому сезоні - прогноз

 • 26533 переглядiв