u-keniyi-vnaslidok-dtp-zaginuli-schonaymenshe-48-lyudey

У Кенії внаслідок ДТП загинули щонайменше 48 людей

 • 834608 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Щонайменше 48 людей загинули в результаті дорожньої аварії у кенійському місті Лондіані, коли вантажівка з контейнером з’їхала з дороги і врізалася в інші машини. Про це інформує Reuters з огляду на свідчення поліції та свідків, пише УНН.

Деталі

Вантажівка протаранила понад шість автомобілів і наїхала на пішоходів. Командир регіональної поліції Том Одера повідомив, що кількість загиблих сягнула майже пів сотні людей.

Цитата

"Я побачив причіп, який мчить назустріч. Я розвернувся і врятувався від удару в нього. Людина, яка йшла позаду мене, подумала, що я хочу щось купити. Він мене наздогнав і тут його збили. Причіп злетів з дороги і вдарився в інші транспортні засоби", - сказав місцевий водій Пітер Отієно.

Доповнення

Аварія є однією з найбільш смертоносних на дорогах Кенії за останні роки. Минулого року 34 людини загинули в центральній Кенії, коли автобус з'їхав з мосту та впав у долину річки.

"Країна у розпачі разом із сім'ями, які втратили близьких у жахливій ДТП у Лондіані", — написав у Twitter президент Кенії Вільям Руто.

Нагадаємо, у Кенії через проповідника, який пропагував так званий "культ голоду" загибла 201 людина. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Кенії внаслідок ДТП загинули щонайменше 48 людей

     • 834608 переглядiв