ukenru
u-kabuli-zdiysnena-zbroyna-ataka-na-uryadovu-budivlyu

У Кабулі здійснена збройна атака на урядову будівлю

 • 8491 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. У столиці Афганістану бойовики атакували урядову будівлю. Перед атакою поруч з Міністерством охорони здоров'я прогримів вибух. Про це УНН повідомляє з посиланням на Tolo News.

Кілька нападників увірвалися в урядову будівлю в центрі Кабула близько 15 години дня за місцевим часом у понеділок, 24 грудня.

Атака почалася з підриву автомобіля біля Міністерства охорони здоров'я. Після чого нападники почали стрілянину і увійшли до будівлі Національного управління у справах інвалідів та сімей мучеників, розташовану поруч з міністерством.

Представник МВС Афганістану повідомив, що з урядових будівель були евакуйовані щонайменше дві сотні чиновників. Через три години після початку атаки представник Міністерства внутрішніх справ заявив, що поліція застрелила двох нападників. Однак, повідомляється про невстановлену кількість нападників, а також про заручників серед чиновників.

Також не уточнюється число загиблих і поранених. Відомо лише, зі слів очевидців, що нападники відкрили вогонь по людям ще на вулиці перед урядовою будівлею.

Поки жодна група не взяла на себе відповідальність за напад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США пояснили необхідність залишатися в Афганістані бажанням уникнути другого 11 вересня

Українські Національні Новини

Новини Світу