u-hur-poperedyly-pro-dezinformatsiinu-kampaniiu-u-svitovykh-zmi-proty-ukrainy

У ГУР попередили про дезінформаційну кампанію у світових ЗМІ проти України

 • 38126 переглядiв

росія планує розпочати нову кампанію з дезінформації запустивши хвилю фейків проти України на тлі прийняття ключових рішень щодо майбутнього України.  Про це в ефірі телемарафону заявив представник ГУР МО України Андрій Юсов, передає УНН.

Деталі 

За його словами, росія планує зірвати підтримку України міжнародними партнерами завдяки кампанії з дезінформації. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни готують хвилю дезінформації про причини призупинки обмінів військовополоненими – Координаційний штаб

В цілому ця кампанія,операція [дезінформації] з початку листопада вже триває, але ось ця фаза про яку ми говоримо... Хвиля дезінформації в іноземних ЗМІ це питання найближчого часу. Ось власне, коли зараз мають прийматися ключові рішення щодо майбутнього України і посилення підтримки для нашої держави

- заявив представник ГУР МО України Андрій Юсов.

Доповнення

Юсов також додав, що згідно з даними української розвідки саме на кінець року росіяни готували спецоперації щодо дезінформації про Україну.

Власне, листопад-грудень це від початку передбачалось, як найбільш активні місяці для таких російських спецоперацій

 - підсумував Андрій Юсов.

Нагадаємо

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України попередив, що іноземні журналісти з російськими зв'язками планують дезінформаційну кампанію в англомовних ЗМІ, спрямовану проти військово-політичного керівництва України.

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Остін провів зустріч з Умєровим: про що говорили

     • 40536 переглядiв