ukenru
u-dnipri-vikrili-nepovnolitnogo-minuvalnika

У Дніпрі викрили неповнолітнього "мінувальника"

 • 7902 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. У Дніпрі поліцейські викрили неповнолітнього хлопця у "замінуванні" двох житлових будинків. Про це УНН повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Так, в ніч з 23 на 24 липня до правоохоронців надійшло два повідомлення про можливий вибух у двох п’ятиповерхових будинках по проспекту Калнишевського у Дніпрі.

На місце виїхали поліцейські Індустріального відділення поліції, вибухотехніки та кінологи. В результаті огляду будинків та прилеглої території вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Водночас правоохоронці встановили та доставили до відділення 17-річного юнака, який надав неправдиву інформацію. У нього вилучили телефон, з якого надійшло повідомлення про мінування. Виявилося, що неповнолітній повідомив про вибухівку з хуліганських спонукань.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Хлопцю вручено повідомлення про підозру. Відповідно до санкції статті йому загрожує від 2 до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Львові чоловіка біля таксофону затримали за "мінування".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП