u-dbr-zareyestruvali-vzhe-tretyu-skargu-vid-portnogo-na-poroshenka

У ДБР зареєстрували вже третю скаргу від Портнова на Порошенка

 • 11144 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Слідчі Державного бюро розслідувань розпочали кримінальне провадження за третьою заявою екс-заступник голови АП часів Януковича Андрій Портнов зі звинуваченням Петра Порошенка у скоєнні злочинів. Про це повідомили у прес-службі ДБР, передає УНН.

"До центрального апарату бюро державних розслідувань надійшла третя (заява Портнова стосовно звинувачення у скоєнні злочинів Порошенком – ред.). Вона вже зареєстрована та стосується вчинення можливих корупційних злочинів, пов’язаних внаслідок придбання телеканалу "Прямий" щодо легалізації доходів, одержаних корупційним шляхом за попередньою змовою групою осіб за ч.2 ст.209 КК України", - сказали в прес-службі.

Також, сьогодні була отримана четверта заява від Портнова, однак відомості по ній у ЄРДР ще не внесені. У слідчих на це є 24 години.

Нагадаємо, колишній заступник глави Адміністрації екс-президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що подав до Державного бюро розслідувань вже четверту заяву про "злочини" колишнього глави держави Петра Порошенка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Екс-посадовця ДПЗКУ залишили під вартою до 12 липня

     • 7392 переглядiв

    У Донецькій області під колеса трактора потрапив підліток

     • 8980 переглядiв

    У Ризі знайдено гарнізонне кладовище царських часів

     • 14692 переглядiв

    Захист Дронова подав уточнену апеляцію

     • 15647 переглядiв

    Тренер "Карпат" подав у відставку

     • 12154 переглядiв