u-chernivtsiakh-cholovik-vystrybnuv-z-vikna-mobilizatsiinoho-tsentru-v-ok-zakhid-vidreahuvaly

У Чернівцях чоловік вистрибнув з вікна мобілізаційного центру: в ОК "Захід" відреагували

 • 18311 переглядiв

У Чернівцях військовозобов'язаний вистрибнув з вікна мобілізаційного центру та завдав собі тілесних ушкоджень. Військовослужбовці заявляють, що не чинили щодо нього жодних протиправних дій.

У Чернівцях чоловік вистрибнув з вікна за межі приміщення мобілізаційного центру, таким чином умисно себе травмувавши. В Оперативному Командуванні Захід заявили, що громадянин є військовозобов’язаним, який не з’являвся до ТЦК та СП і ухилявся від виконання військового обов’язку. З боку військовослужбовців ТЦК та СП неправомірних дій щодо чоловіка не було, передає УНН.

Деталі

В ОК "Захід" зазначили, що чоловік, який не мав при собі військово-облікових документів, був запрошений правоохоронцями до об’єднаного обласного мобілізаційного центру для складання адміністративного протоколу..

Громадянин через дії ТЦК вистрибнув з вікна! А тепер розбираємось, що сталось? Зʼясувалось, що чоловік є військовозобов’язаним, який не з’являвся до ТЦК та СП і ухилявся від виконання військового обов’язку. Він вирішив далі ухилитися від свого обовʼязку та вистрибнув з вікна за межі приміщення мобілізаційного центру, таким чином умисно себе травмувавши. З боку військовослужбовців ТЦК та СП неправомірних дій стосовно військовозобов'язаного не було.

- йдеться в повідомленні.

Контекст

В соцмережах поширювалося повідомлення про те, що в Чернівцях нібито незаконно затримали чоловіка під його будинком. Перебуваючи у ВЛК чоловік вистрибнув з вікна першого поверху будівлі ВЛК та зламав ногу.

У Львові між представниками ТЦК та перехожим стався конфлікт: в Центрі комплектування запевняють, що не били чоловіка24.06.24, 13:33

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Як допомогти тваринам у спеку: поради від кінологів

     • 29954 переглядiв

    Херсон під російською атакою: у місті лунають вибухи

     • 19046 переглядiв