u-chernihovi-predstavnyky-ttsk-vyvely-deputata-z-sesii-miskrady-shcho-vidomo

У Чернігові представники ТЦК вивели депутата з сесії міськради: що відомо

 • 11749 переглядiв

Під час сесії Чернігівської міськради представники ТЦК вивели депутата Віталія Гольця із зали. Після перевірки документів депутата вивели з будівлі, його подальше місцезнаходження невідоме.

У Чернігові сьогодні, 16 серпня, під час сесії міської ради представники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки зайшли у сесійну залу та вивели звідти одного із депутатів. Йдеться про позафракційного Віталія Гольця. Про це УНН повідомляє із посиланням на "Суспільне Чернігів"

Деталі

За словами кореспонденти "Суспільного", яка перебувала на місці події, як тільки пролунав гімн на початку сесії, у залу зайшли двоє чоловіків, які представилися працівниками ТЦК.

Повідомляється, що вони показали відповідні документи, підійшли до депутата Віталія Гольця та попросили в нього паспорт. Після цього, як він надав їм документ, представники ТЦК запропонували йому вийти.

"На цей момент невідомо де подівся депутат, адже в будівлі міськради його немає. Поліцейські, які стояли на вході, розповіли, що Голець разом з представниками ТЦК вийшов на вулицю. На вулиці їх немає теж", - пише "Суспільне Чернігів". 

На Волині повістки почали надсилати поштою: у ТЦК дали роз'яснення13.08.24, 17:26

Популярні

Новини по темі

Жнива-2024: аграрії зібрали майже 32 млн тонн нового врожаю

 • 16577 переглядiв

Легалізація медичного канабісу: закон набрав чинності

 • 30351 переглядiв